vrijdag 9 augustus 2013

Embrace the world

and make it softer

De voorbije weken werden we getrakteerd op stralend tropisch zomerweer. Nu augustus bijna halfweg is, lijkt het ook of de frissere avonden hun intrede hebben gedaan. Hier beginnen we bijgevolg stilaan te zoeken naar een nieuw breiproject, en na te denken over welk wollen kussen en dekentje de komende herfst - en wintermaanden het interieur wat zullen verwarmen en verzachten. Snuisterend tussen de talrijke ideeën en mooie interieurobjecten, botste ik op het prachtige ScaapiScaapi verkoopt bijzondere cadeaus en originele interieuraccessoires van merino-, mohair- en katoen bamboe wol.  Alles is handgemaakt met liefde in Zuid - Afrika. 


Michelle du Plessis, de ontwerpster van de Scaapiproducten was op zoek naar een thuis voor haar persoonlijke interesses en talenten en wilde hierbij ook iets teruggeven aan haar thuisland. Daarom richtte ze haar webwinkel op. Naast haar eigen ontwerpen die met liefde vervaardigd worden door kansarmen via job creation en upliftment projecten in Zuid - Afrika, biedt de eigenares ook een platform aan Zuid-Afrikaans ontwerptalent. Via eerlijke producten en handel wil ze bijgevolg haar steentje bijdragen aan een zachtere wereld. 

En die wereld wordt letterlijk zachter met de handgebreide kussens, de mooie plaids of de zachte babydekens. Scaapi omarmt ook de kleine dagelijkse gekruiksvoorwerpen met zachtheid. Zo zijn er de vilten hoezen voor IPad en IPhone en het zondagse  zachtgekookte eitje en de gebreide jasjes voor bloempotjes. Heel origineel zijn ook beenwarmers voor stoelpoten. Ben je creatief en ga je liever zelf aan de slag dan vind je bij Scaapi breiwolletjes in zachte kleuren.

Het moet gezegd, Scaapi embraces the world and makes it softer!

Blij ben ik dan ook dat Scaapi de spits afbijt met de allereerste winactie op dit blog. 
Hou jij ook van een zondags eitje? Denk je dat dat nog beter zou smaken onder een nostalgisch wolvilten hoedje? Dan is deze winactie jou op het lijf geschreven. 

Wat moet je doen?

Like Scaapi
Schrijf een leuk berichtje bij de foto en deel de foto op je tijdlijn!

De prachtige eiermutsen zijn vervaardigd uit handgemaakte wolvilt van Zuid-Afrikaanse merinowol. Ze meten 7 x 6 cm en zijn met liefde gemaakt.
Fotografie door Bloesem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten