woensdag 21 augustus 2013

La fraise rougeNa het bekijken van de Snubbelbubbelse boekentassenparade, had La fraise rouge een wel erg leuke verrassing in petto. Ze willen graag een hippe kleuterboekentas naar keuze cadeau doen aan de lezers van dit blog. Deelnemen kan tot 31 augustus!

Hoe deelnemen?

1) Neem een kijkje op hun website en selecteer jouw favoriete boekentas.
2) Like La fraise rouge
3) Like Snubelbubbel
4) Deel onderstaande foto op je tijdlijn en laat in een berichtje weten welke boekentas jouw favoriet is!
De schattige handgemaakte kleuterboekentasjes passeerden reeds de revue tijdens de boekentassenparade. Intussen ben ik helemaal in de ban van dit Berlijnse merk voor jonge kids. De leuke accessoires worden met de hand vervaardigd en afgewerkt in Duitsland. Naast hebbedingen in een traditionele en eerder landelijke stijl, vind je in hun collectie ook tal van boekentasjes, knuffels en kussentjes met een vintage twist. 

Dat het jonge label veel belang hecht aan de bescherming van het milieu en bewust omgaat met de omgeving, blijkt niet alleen uit het feit dat hun producten van idee tot uitvoering in Duitsland zelf gecreëerd worden. Zo hangt er aan elk boekentasje ook een vrolijke rode aardbei te bengelen. De aardbeihangers koopt La fraise rouge bij Shanti, een organisatie die onder meer vrouwen in Bangladesh een opleiding geeft tot naaister. Eén aardbei zorgt ervoor dat 4 families 1 dag te eten hebben. Je kleuter heeft bijgevolg niet alleen een schitterende handgemaakte en unieke boekentas, maar door de aankoop heb je meteen ook een familie aan de andere kant van de wereld een beetje geholpen.

Snuisterend tussen al het moois dat La fraise rouge te bieden heeft, viel mijn oog op deze favorieten. Gewoon omdat het echte cuties zijn. Naast de handgemaakte tuttenkoorden, toiletzakjes, boekentasjes, rammelaars en andere kleurrijke en zachte producten van La fraise rouge zelf, bieden ze in hun eigen webshop ook originele stempels en mooi melaminewaar van het Deense greengate aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten