woensdag 7 augustus 2013

Back to school ... nog even lekker niet!

Je kan er niet omheen. Reclameboekjes, websites en blogs staan er vol van. De mooiste spulletjes om het nieuwe schooljaar in stijl aan te vatten, duiken her en der op. Ja, ik beken, ook al hebben we hier thuis nog drie weken vakantie, ook wij zijn al volop aan het uitkijken naar een leuke boekentas, een toffe drinkbus en een coole pennendoos. Vandaag werd zelfs de kast met lesvoorbereidingen gesorteerd en plaats voorzien voor nieuwe projecten en ideeën. Maar toch, laten we eerst nog even genieten. Amusement verzekerd met dit mooie houten speelgoed!

De natuur intrekken met dit leuke cameraatje van Twig Creative ... 

 No camera can capture what a child's imagination sees. But what if that camera ran on imagination? 

Zelf zou ik het niet mooier kunnen zeggen. De cameraatjes zijn gemaakt uit hout en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.Deze flip-flops met dinoprint van het Japanse Kiko spreken toch tot ieders verbeelding... Wat is er nu leuker dan je eigen dinosporen achter te laten en er de meest fantastische verhalen bij te verzinnen. De 'teenslippers' in hout zijn onder andere verkrijgbaar bij Little Fashion Gallery.

Binnen of buiten... met een ouderwetse tol, kan je overal leuk spelen. Bij pucci Manuli vind je niet alleen leuke knuffels, stoere auto's en schattig meisjesspeelgoed, maar ook de mooiste universele houten tollen.Het houten speelgoed van WatermelonCatcompany is uniek en handgemaakt in Nederland. In hun leuke Etsyshop vind je vaak slechts 1 exemplaar. Super toch? Leuk is ook het verhaal en de filosofie achter het speelgoed.  Een jongen met een skateboard, ontworpen voor de HURBANOS serie. 


HURBANOS zijn mensen die van de stad houden in al haar complexiteit. In tegenstelling tot veel kinderspeelgoed dat aan kinderen het ideaal van het suburbane leven en de "perfecte familie" overdraagt, vieren HURBANOS de diversiteit van de levensstijl van de grote stad.


Vanuit hun visie dat WatCat kunst is om mee te spelen en er geen ideale 'startleeftijd' staat op spelen en genieten van kunst, ontwerpt het duo van WatermelonCatcompany niet alleen speelgoed voor klein, maar ook voor groot. Zo zijn deze 'Birdfishes' bedoeld als speels tijdverdrijf voor volwassenen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten