donderdag 8 september 2016

Nieuwe lessenreeks najaar 2016


Vanaf 3 jaar!

Lang geleden, hier ver vandaan woonde er een draakje… Toen het het levenslicht zag, hoopten  pa en ma draak dat het zou uitgroeien tot een grote, angstaanjagende en vuurspuwende draak. Het draakje voelde echter al van jongs af aan dat dat niet de weg was die het zelf wilde volgen. Een tovenaar, enkele wouden verderop, hoorde de wanhopige kreten van het draakje tijdens de nacht en besloot het een handje te helpen. Hij betoverde het draakje opdat het lief, zorgzaam, kordaat, krachtig en zoveel meer van dat zou worden. Lange tijd ging het goed, maar op een dag keek het draakje in de spiegel… Help, wat was er aan de hand? Wat was er gebeurd?

Wil jij ook zo graag weten wat er met draakje gebeurd is? Ben je benieuwd naar zijn of haar naam? Sta jij net als draakje te popelen om op ontdekkingsreis te gaan naar Zijnsland, Voelland, Lefland, Liefland, Babbelland, Droomland en Groeiland? Kan jij haast niet wachten om Krika Krokodil, Ronald Ram, Lea Leeuw  en Ulla Uil te ontmoeten? Hou jij van kleur en knutselen? Ga dan mee op yogacrea- avontuur met draakje en ontdek jouw talenten en wat yoga en creativiteit voor jou kunnen betekenen.

Elke kinderyogalesles bestaat uit enkele fijne opwarmingsoefeningen, meestal op muziek, yogahoudingen, adem – en concentratiespelletjes (alleen, met twee, of met de groep). Vaak wordt er ook gezongen en gedanst en elke keer sluiten we af met het maken van een leuk creatief ankertje. Een krachtstok, een kleurenvanger, een natuurmandala zijn slechts enkele voorbeelden. Kortom, tijdens onze yogacrea-avonturen gaan we vooral plezier maken en onszelf wat beter leren kennen.

Wanneer?

De lessen rond draakje vormen samen een reeks. De reeks wordt tweewekelijks op zaterdagvoormiddagen en woensdagnamiddagen georganiseerd. Schrijf je je in voor de zaterdagreeks, maar kan je er een keertje niet bij zijn, dan kan je gerust het gemiste lesje komen meepikken op woensdagmiddag.
Wil je liever af en toe deelnemen en niet meteen de volledige reeks volgen? Ook dat is mogelijk.

Zaterdagvoormiddag: 29/10, 12/11, 26/11, 10/12, 24/12/ 2016, 21/01 en 4/02/2017 van 10 uur 30 tot 11 uur 45
OF
Woensdagnamiddag: 2/11, 16/11, 30/11, 14/12, 28/12/2016, 18/01 en 1/02/2017 van 14 uur 30 tot 15 uur 45

Prijs?
Reeks van 7 lessen: €60
Prijs losse les: €10

Woon je in Mechelen? Voortaan kan je bij Snubbelbubbel ook betalen met de Talententickets van de stad Mechelen.
Informeer ook even bij de mutualiteit. Sommige mutualiteiten bieden immers een tussenkomst voor yogalessen.

Inschrijven?
Stuur een mailtje naar: snubbelbubbel@yahoo.com
Geef een belletje op: 0494/33.78.51
Inschrijving is definitief na betaling op rekeningnummer BE40 0016 5255 6563, BIC GEBABEBB, op naam van Evi Saerens (Jan Bolstraat 22, 2800 Mechelen) met mededeling: naam, leeftijd, kinderyoga, zaterdag of woensdag.

Momenteel wordt er achter de schermen ook verder gewerkt aan de rest van de planning. Zo zullen binnenkort ook de data voor de familieyoga, tieneryoga, crea(C)tieve vakantieworkshops en de yoga voor volwassenen bekend gemaakt worden.

Ben je leerkracht, zorgjuf, (onthaal)ouder, of ken je mensen die mogelijk interesse hebben in de opleiding / bijscholing  ‘Kinderyoga en verstilling’ geef dan gerust onze gegevens door.

Lieve yogagroet

Evi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten