zondag 15 juni 2014

WK-koorts of zoiets

Hier valt de koorts nogal mee. Stickers verzamelen doet zoonlief niet, een eigen T-shirt maken wel. Een wit T-shirt werd aan de voorkant voorzien van een duivel in combinatie met de geelgroene mouwen van de Braziliaanse kanaries. Op de achterzijde verscheen dan weer de geheel eigenwijze 6 die nietsvermoedend naar een kleur van het Kroatisch elftal verwijst. Met restjes waskrijt maakte hij dan weer medailles, ééntje voor Spanje, Brazilië, Kroatië en na de fameuse winst op Spanje ook ééntje voor onze noorderburen.  Soit, we hebben een wereldsupporter in huis, laat het ons daar maar op houden.



Laat die wereldsupporter nu ook - in vlagen weliswaar - verzot zijn op knikkeren. De combinatie WK en knikkeren brengt mij naadloos bij LES JOUETS LIBRES, een Frans merk dat ecologisch houten speelgoed produceert. Hierbij houdt het vier elementen in het achterhoofd: modern, mobility, emotional, free. Het speelgoed is niet alleen duurzaam, maar ziet er ook erg mooi en eigentijds uit. Fijn ook is dat het kind het overal mee naar toe kan nemen doordat het opgeborgen kan worden in een toffe draagtas of handige box. Bovendien stimuleert het de creativiteit van kinderen. Laat dit nu enkele troeven zijn waar wij hier thuis van houden. Naast de gewone collectie waar je onder andere Tik Atak en een fijn houten bowlingspel aantreft, heeft het Franse werk nu ook de RouleTaBille Brasil gelanceerd. Kies voor de grote koffer of je favoriete ploeg en de fun kan beginnen! Het WK, maar dan net even anders...








1 opmerking:

  1. WK-koorts vindt je overal terug :-) En een deel van deze leuke spelletjes kun je gaan shoppen bij La Belle Histoire, een webwinkel met ecologische en duurzame spulletjes voor jong en oud. Kijk gerust even op www.labellehistoire.be of like onze pagina op Facebook (www.facebook.com/labellehistoirebe)

    BeantwoordenVerwijderen