woensdag 27 september 2017

Yoga kids & teens

Kidsyoga (4 – 12 jaar)

Herfst 2017 

Tijdens een kinderyogales gaan we samen op reis en beleven we tal van avonturen. We ontmoeten dieren, klimmen in hoge bomen, vliegen naar verre oorden, komen tot rust bij het water en nog veel meer.
Dans en vrije expressie, ontspannende lichaamshoudingen, massage, verbeeldings- en meditatieoefeningen, bewust ademen, muziek en creativiteit zijn enkele van de vele mogelijkheden die kinderen helpen zich bewust te worden van hun lichaam en hun innerlijke wereld.
Ze komen tot rust, ontwikkelen een positief zelfbeeld, vergroten hun zelfvertrouwen en het vertrouwen in de wereld rondom hen. Bovendien zorgt yogabeoefening voor een soepel lichaam, verbetert ze de motoriek en vergroot ze de concentratie.
Kom jij mee brullen als een leeuw , stevig staan als een  boom en andere leuke yogahoudingen ontdekken?
Bhakti en het land van de oude eik (herfst 2017)
De koning van Wilbrogisan zit met de handen in het haar. Zijn zoon Bhakti ziet het niet zitten om de troon over te nemen van zijn goedlachse, geliefde, maar inmiddels oude vader Raja. Bhakti is er immers van overtuigd dat het hem nooit zal lukken om net als zijn vader een waardige koning voor Wilbrogisan te worden.  Raja roept de raad der wijzen bij elkaar en die heeft een geweldig plan. Ze sturen Bhakti samen met zijn trouwe viervoeter Loeka naar het land van de oude eik. Het land waar de sleutels van de schatkist verborgen liggen. Een schatkist vol oude verhalen van over de hele wereld. Verhalen over vriendschap, zelfvertrouwen, weerbaarheid, vrijgevigheid… Verhalen uit India, Egypte, China… Verhalen vol goed bewaarde geheimen.  In het land van de oude eik staat dan ook alles in rep en roer. Dieren, mensen, tovenaars, feeën en draken verwachten immers hoog bezoek en willen er alles aan doen om Bhakti te helpen de schatkist en de verhalen te vinden zodat hij vol zelfvertrouwen kan terugkeren naar Wilbrogisan. Klaar om de inwoners  als een waardige koning bij te staan en de prachtige verhalen met hen te delen.

Woensdag 25/10, 8/11, 22/11, 6/12 en 20/12 van 14u – 15u10
OF
Zaterdag 21/10, 4/11, 18/11, 2/12 en 16/12 van 10u – 11u10

Losse les: €10
Reeks: €45


Blenderyoga / Ouder & kind yoga /Familieyoga
Naast kinderyogalessen en –workshops biedt Snubbelbubbel ook blenderyoga/ familieyoga aan. Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn welkom samen met hun mama, papa, oma, opa, tante, nonkel, oppas, oudere broer…
Voel jij je geroepen om samen deel te nemen aan onze blender-, familieyogalesjes of – workshops, heerlijk te ontspannen en je creatieve kriebels los te laten, kom dan zeker eens langs. Yogahuis Snubbelbubbel rolt met plezier de matjes uit.
Een blenderyogales duurt 60 minuten.  Via een leuk en ontspannend belevingsverhaal, neem ik jullie mee op yoga-avontuur. Yogahoudingen, verhalen, muziek, dans en ademhalingsspelletjes wisselen elkaar af. Eindigen doen we met het maken van een creatief ankertje.
Bewegen Liefdevol masseren Energiek dansen en zingen Namasté Droomverhalen Evenwicht Rek en strek Yogahoudingen Ontspannen Genieten Ademen
Je verbinden met je kind. Samen lachen, bewegen, ademen en stil zijn. Samen ontspannen en genieten, samen zijn. SAMEN.

Zaterdag 21 oktober: herfstkriebeldingen: 14 – 15 uur, €8 per persoon
Zaterdag 2 december: hoor wie klopt daar…: 14 – 15 uur, €8 per persoon


Tieners (12 – 16 jaar)

Herfst 2017 


Herken jij jezelf?
-       je bent tussen 12 en 16 jaar oud
-       soms heb je er even geen zin in
-       je ervaart regelmatig stress
-       soms ben je bang dat iets niet lukt
-       je voelt je vaak niet begrepen
-       je bent af en toe opvliegend
-      
En, je wil
-       graag plezier maken
-       bewust ontspannen en genieten
-       vervelende stemmetjes in je hoofd de baas kunnen


Geen paniek, want jij bent een absolute toptiener en yoga is er voor iedereen, dus ook voor jou en voor je ligt een weg van ontspanning, bewustwording en plezier! Goed nieuws, toch? En weet je wat, yoga voor jongeren wordt steeds populairder. Je hoeft echt geen wierookstokjes te branden, maatje 36 te hebben, niet als een slangenmens te kunnen kronkelen of vegetarisch te eten om te kunnen genieten van tieneryoga en de positieve effecten ervan op je lichaam en geest te ervaren. Of zoals Rosalinda Weel het zo mooi omschrijft:

" Nee, yoga is geen strenge of extreme lifestyle zoals je dat weleens in grappige films op televisie ziet, waarbij je per se tofoe moet eten in plaats van vlees, een moestuin moet hebben, zelf kleding moet maken of samen met de hele familie mantra's zingt voor het slapengaan. Voor yoga hoef je echt niet je leven drastisch te veranderen of een bepaald persoon te zijn. Het heeft ook niets met religie of geloof te maken. Yoga is meer een manier van ontspannen en bewust zijn. En daar kun je elke dag mee bezig zijn. Of één keer per week. Net waar jij je fijn bij voelt."

Vaak moeten jongeren aansluiten bij een groep voor volwassenen. Maar, zeg nu zelf, het is toch veel fijner om met leeftijdsgenoten yoga te beoefenen. Dit kan bij Snubbelbubbel. Tijdens onze yogalessen komen enkele universele thema's aan bod: uniek zijn, liefde voor jezelf en je omgeving, balans, kracht, zelfvertrouwen, vreugde, inzicht en open communicatie zijn slechts enkele voorbeelden. Snubbelbubbel verzorgt lessen op maat en houdt rekening met jouw inbreng.

Flow of Joy“Flow of Joy” staat voor heerlijk tot rust komen en aan de slag gaan met twijfels en zelfvertrouwen, uniek zijn, je eigen stem horen en je eigen weg volgen. Samen ontdekken we ontspanningstechnieken die jou kunnen helpen tijdens drukke periodes.
Ik rol met plezier een yogamatje voor jou uit op dinsdag 24/10, 14/11, 28/11 en 12/12 en 09/01 van 17 uur 30 tot 18 uur 40.
Losse les: €10
Reeks: €45
                                                                                                                    
Inschrijven en betalen voor groepslessen kids en teens
Schrijf je in voor een losse les, dan betaal je €10 voor een les van 70 minuten.
Per reeks van 5 lessen van 70 minuten bedraagt de prijs €45.
Bij gelijktijdige inschrijving van twee of meer kinderen uit eenzelfde gezin voor 1 reeks, krijg je 5% korting op de totaalprijs.
Bij gelijktijdige inschrijving voor meerdere reeksen, ongeacht het aantal kinderen uit 1 gezin, ontvang je 5% korting op het totaalbedrag.

Inschrijven kan je:
via een mailtje naar: snubbelbubbel@yahoo.com
of via een belletje op 0494/33.78.51

Inschrijving is definitief na betaling op rekeningnummer BE40 0016 5255 6563 op naam van Evi Saerens met mededeling: naam kind(eren), yoga, dag
Losse lessen kunnen de dag zelf bij aanvang van de les cash betaald worden.
Woon je in Mechelen? Voortaan kan je bij Snubbelbubbel ook betalen met de Talententickets van de stad Mechelen.
Informeer ook even bij je mutualiteit of zij een tussenkomst voorziet in yogalessen.

Individuele lessen en coachings
Naast groepslessen, biedt Yogahuis Snubbelbubbel ook individuele trajecten aan voor kinderen en tieners. De redenen voor een individueel traject kunnen heel uiteenlopend zijn: buikpijn, hoofdpijn, stress, hooggevoeligheid, moeilijk kunnen slapen, niet goed kunnen aarden in groepen… Tijdens de kindercoaching en jongerencoaching gebruik ik verschillende technieken (verhalen, therapeutische yoga, yogacoaching, reiki, deugden, creativiteit..) om samen met het kind, de tiener opnieuw een weg naar balans, een goed gevoel en  meer zelfvertrouwen te vinden. Voor meer informatie mag je me altijd even bellen op 0494/33.78.51 of een mailtje sturen naar snubbelbubbel@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten